Ajatuksista tekoihin

PolarHouse-Jauhojarvi

Sami Jauhojärvi PolarHousen riveihin

Maastohiihdon olympiavoittaja ja TV-persoona Sami Jauhojärvi. Jauhojärvi aloittaa PolarHousen Lahden alueen edustajana, osana myynti- ja markkinointitiimiä 20.9.2023 alkaen.

"PolarHousen osaaminen rakentamisessa vakuutti, kun sain siitä omakohtaisia kokemuksia Ylläsjärven hankkeen kautta. Edelleen aktiivisessa vuokrakäytössä oleva rakennus on pysynyt hyvässä kunnossa, vaikka se saavuttaakin pian teini-ikäisyyden. Materiaalien laatu on ensiluokkaista" Jauhojärvi toteaa.

Hollolassa asuva Jauhojärvi toimii PolarHousen edustajana Lahden alueella, ja hänet tullaan näkemään myös messuilla ja tapahtumissa. Jauhojärvi jatkaa edelleen myös asiantuntijatehtäviä urheilun televisiotuotannoissa ja tekee puhe-esiintymisiä oman yrityksensä kautta.

Lue lisää   →

PolarHouse laajensi Ahvenanmaalle

PolarHouse laajensi Ahvenanmaalle

Rakennusalan ammattilainen Kari Heikkinen on nimetty PolarHousen myyntiedustajaksi Ahvenanmaalla. Heikkisellä on yli 20 vuoden kokemus alalta, ja hänellä on henkilökohtaista kokemusta PolarHousen tuotteiden laadusta. Työskentely Aava -huvilan parissa Ahvenanmaalla teki vaikutuksen ja herätti Heikkisen kiinnostuksen edustajatehtäviin.

"PolarHousen tuote on tullut tutuksi erittäin käytännöllisellä tasolla, kun olen ollut rakentamassa asiakkaamme Aava-huvilaa ja siihen liittyvää saunarakennusta. Tuotteen laatu ja erityisesti sen energiatehokkuus ovat vakuuttaneet niin minut kuin asiakkaammekin. Olen varma, että tuotteelle on kysyntää laajemminkin saaristomaisemissa", toteaa Heikkinen.

Ruotsin kielellä palvelevan Karin (kuvassa vasemmalla) tavoitat numerosta: 0400 477 644 ja sähköpostitse kari.heikkinen@polarhouse.com

Unelmasi toteutetaan meillä

Meille jokainen valmistuva koti, mökki tai huvila on jonkun oma unelma, jonka turvaajina haluamme kasvaa ja kehittyä pohjoisen Euroopan parhaiksi. Jutellaan lisää, millainen on sinun unelmasi.

 

Ota yhteyttä