Ajatuksista tekoihin

Rekrytoi

Oletko etsimämme rakennesuunnittelija?

Rakennesuunnittelijana vastaat PolarHousen valmistamien pientalojen ja loma-asuntojen puurakenteiden suunnittelusta.

Lue lisää →
Luode-109-keittio-ruokatila

Huvilaesittely Nauvon Sandössä (Parainen)

Tule tutustumaan juuri valmistuneeseen uutuusmallistomme Luode 109 -mökkiin sunnuntaina 2.6.2024 klo 10-16

Lue lisää →
RukaNordic_20kmV_Miehet-40

PolarHouse sai Vuoden paikallinen sponsorointi -palkinnon Helsingissä

PolarHouse sai palkinnon tunnustuksena monikanavaisesta kampanjasta, jossa hyödynnettiin tapahtumamarkkinointia sekä yhteistyötä urheilijoiden kanssa.

Lue lisää →
Rekryilmoitus 2

Rekry

Etsimme elementtityöntekijää

PolarHouse on energiatehokkaita koteja, mökkejä ja huviloita valmistava talotehdas. Etsimme kasvavaan joukkoomme elementtityöntekijää yhtiön tehtaalle Keminmaahan.
 
Elementtityöntekijänä työskentelet tehtaallamme sisätiloissa, valmistaen seinäelementtejä asiakkaidemme unelmien loma-asuntoihin ja koteihin. Aiempi kokemus rakentamisen toimialalta ja pyöräkoneen kuljettamisesta katsotaan eduksi, mutta kokemusta korkeammalle arvotamme asenteen. Saat tehtävääsi perehdytyksen ja pääset työskentelemään osana kymmenpäistä tekijätiimiä.
 
Hae paikkaa 29.2.2024 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: info@polarhouse.com.

Puhelintiedustelut tehtävästä antaa:

työnjohtaja Matti Karisaari
+358 40 502 1867.

perjantaina 23.2 klo 10-12

Työn aloittamisesta sovitaan erikseen, mutta sopivan henkilön löytyessä työn aloittaminen on mahdollista heti.

Luode 109 ukokuva-julkisivu

Uusi PolarHouse Luode -mallisto on julkaistu.

Rannikkomaisemiin ja vesien äärelle suunnitellut huvilat tarjoavat energiatehokasta mukavuutta ympärivuotiseen asumiseen

LUODE 109

Kaikki mitä tarvitset, ilman mitään ylimääräistä.

Luode 109 on tehokas, kolmen maakuuhuoneen saaristohuvila. Talon poikittainen harja antaa rakennukselle suojan, jonka alla viihtyy niin ulkona kuin sisälläkin. PolarHousen energiatehokas Lämpöhirsi – rakenne ja tarkoin valitut pintamateriaalit takaavat asumisen mukavuuden vuosikausiksi. Loma-asumiseen liittyy sekin, mitä tapahtuu, kun poistut paikalta. Luode 109 – huvilassa ei ole mitään ylimääräistä, jolloin rakennuksen yksikseen jättämisen voi tehdä ilman huolta ja ylläpitokin on mutkatonta.

Tutustu malliin →
 
PolarHouse_Aava

Tulevat mökkinäyttelymme Ylläksellä, Äkäslompolossa

Maanantai 19.2 klo 10-13
Maanantai 26.2. klo 10-13
Tiistai 27.2 klo 10-13
Maanantai 4.3 klo 10-13
Sunnuntai 10.3 klo 10-13

 Esittelyssä on suosittu Aava 127 -malli, joka valloittaa valoisuudellaan. Näyttelymökki sijaitsee Röhkömukanmaan alueella aivan luontokeskus Kellokkaan tuntumassa.

Näyttelyssä paikalla on kokenut Lapin alueen edustajamme Olavi Vanhapiha (0400 543391).

NikoAnttola

Nuorten maailmanmestari Niko Anttola on PolarHousen uusi yhteistyöurheilija

PolarHouse on jatkanut perinnettään pohjois-suomalaisen urheilun tukemisessa ja ryhtynyt torniolaislähtöisen maastohiihtäjä Niko Anttolan kumppaniksi. Sopimus kattaa kuluvan kauden sekä olympialaisia edeltävän kauden 2024-2025.

Lue lisää   →
PolarHouse-Jauhojarvi

Sami Jauhojärvi PolarHousen riveihin

Maastohiihdon olympiavoittaja ja TV-persoona Sami Jauhojärvi. Jauhojärvi aloittaa PolarHousen Lahden alueen edustajana, osana myynti- ja markkinointitiimiä 20.9.2023 alkaen.

"PolarHousen osaaminen rakentamisessa vakuutti, kun sain siitä omakohtaisia kokemuksia Ylläsjärven hankkeen kautta. Edelleen aktiivisessa vuokrakäytössä oleva rakennus on pysynyt hyvässä kunnossa, vaikka se saavuttaakin pian teini-ikäisyyden. Materiaalien laatu on ensiluokkaista" Jauhojärvi toteaa.

Hollolassa asuva Jauhojärvi toimii PolarHousen edustajana Lahden alueella, ja hänet tullaan näkemään myös messuilla ja tapahtumissa. Jauhojärvi jatkaa edelleen myös asiantuntijatehtäviä urheilun televisiotuotannoissa ja tekee puhe-esiintymisiä oman yrityksensä kautta.

Lue lisää   →

PolarHouse laajensi Ahvenanmaalle

PolarHouse laajensi Ahvenanmaalle

Rakennusalan ammattilainen Kari Heikkinen on nimetty PolarHousen myyntiedustajaksi Ahvenanmaalla. Heikkisellä on yli 20 vuoden kokemus alalta, ja hänellä on henkilökohtaista kokemusta PolarHousen tuotteiden laadusta. Työskentely Aava -huvilan parissa Ahvenanmaalla teki vaikutuksen ja herätti Heikkisen kiinnostuksen edustajatehtäviin.

"PolarHousen tuote on tullut tutuksi erittäin käytännöllisellä tasolla, kun olen ollut rakentamassa asiakkaamme Aava-huvilaa ja siihen liittyvää saunarakennusta. Tuotteen laatu ja erityisesti sen energiatehokkuus ovat vakuuttaneet niin minut kuin asiakkaammekin. Olen varma, että tuotteelle on kysyntää laajemminkin saaristomaisemissa", toteaa Heikkinen.

Ruotsin kielellä palvelevan Karin (kuvassa vasemmalla) tavoitat numerosta: 0400 477 644 ja sähköpostitse kari.heikkinen@polarhouse.com

Unelmasi toteutetaan meillä

Meille jokainen valmistuva koti, mökki tai huvila on jonkun oma unelma, jonka turvaajina haluamme kasvaa ja kehittyä pohjoisen Euroopan parhaiksi. Jutellaan lisää, millainen on sinun unelmasi.

 

Ota yhteyttä