Nuorten maailmanmestari Niko Anttola on PolarHousen uusi yhteistyöurheilija

PolarHouse on jatkanut perinnettään pohjois-suomalaisen urheilun tukemisessa ja ryhtynyt torniolaislähtöisen maastohiihtäjä Niko Anttolan kumppaniksi. Sopimus kattaa kuluvan kauden sekä olympialaisia edeltävän kauden 2024-2025.

NikoAnttola

Niko Anttola ponnisti suuren yleisön tietoisuuteen viime talvena voitettuaan alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden vapaan hiihtotavan 10 kilometrin kisassa Whistlerissä Yhdysvalloissa. Kilpailumenestys nuorten sarjoissa takasi miehelle paikan myös aikuisten maajoukkueessa. Viime vuonna ensimmäisiin aikuisten arvokilpailuihin osallistunut Anttola sai heti tehtäväkseen ankkuroida miesten 4 x 10 kilometrin viestissä ja toi sensaatiomaisesti Suomen joukkueen maaliin hopeasijalla (2.) Viestijoukkueen ja Anttolan suoritus on ehdolla vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki -äänestyksessä.

Uuden kumppanuuden taustalla paikallisuus ja pitkäjänteisyys

PolarHousen myynti ja markkinointijohtaja Ville Köngäs uskoo vankasti nuoren urheilijan menestysmahdollisuuksiin, mutta korostaa myös muita arvoja kumppanuuden taustalla.
 
“Kaikenlaisia yhteistyökumppanuuksiamme leimaa paikallisuus ja pitkäjänteisyys olipa kyseessä urheilijayhteistyö tai puhtaasti liiketoiminnallinen yhteistyö. Valmistamissamme loma-asunnoissa kotimaisuusaste on erittäin korkealla ja useita tuotteita taloihimme tulee käytännössä naapurista. Samalla tavalla haluamme heittäytyä mukaan urheilun tarinoihin, joissa päätähti ponnistaa pohjoisesta, kuten Nikon tapauksessa”, toteaa Köngäs

KongasJaJauhojarvi

 

PolarHouse on ollut Oulun Kärppien kumppanina jo yli 10 vuoden ajan ja monet muistavat yhtiön logon olympiavoittaja Sami Jauhojärven kautta.
 
“Teimme Sami Jauhojärven kanssa yhteistyötä hänen urheilu-uransa aikana vuosina 2007-2017 ja noihin vuosiin mahtuu niin MM-mitali kuin olympiavoittokin. Vielä hienompaa on kuitenkin se, että yhteistyö Jauhojärven kanssa on saanut jatkoa myös uran jälkeen, sillä Jauhojärvi liittyi myyntiedustajaksemme syyskuussa. Sami on tullut meille hyvin tutuksi vuosien varrella ja on hienoa, että urheilu-uralla alkanut kumppanuus muuttui nyt työsuhteeksi ja saimme Jauhojärven mukaan yhteisöömme. 
 
Nähtäväksi jää millainen tarina Anttolan urheilu-urasta kehkeytyy ja mitä sen jälkeen tapahtuu, mutta varmaa on, että me haluamme olla osaltamme tukemassa tätä tarinaa”, Köngäs jatkaa.
 
Niko Anttolan kansainvälinen hiihtokausi alkaa Rukan maailmancupissa 24.-26.11.

Lisätiedot:

PolarHouse Oy,
myynti- ja markkinointijohtaja
Ville Köngäs,
040 962 5463,
ville.kongas@polarhouse.com