Unelmista totta.

Rakennamme puitteet elämälle, jossa asutaan, harrastetaan, nukutaan, juhlitaan, rakastetaan ja rauhoitutaan koko sydämellä.

 

Pyydä tarjous Tilaa esite

Meidän mallistomme taipuu sinun tahtoosi.

Me annamme ajatukselle alun, suunnittelijamme ja arkkitehtimme toteuttavat juuri sinun unelmasi.

Selaa malleja tai jätä yhteystietosi ja lataa tästä suositun Aava-malliston esite!

 

LATAA AAVA-MALLISTON ESITE

Tila. Aika. Mielenrauha.

Jokainen mökki tai huvila katsoo aamu- tai ilta-aurinkoon tai siltä väliltä, se elää valossa tai varjossa eri tavoin eri vuodenaikoina. Elämme ja olemme sisällä ja ulkona, vuoden ympäri tai enemmän kesällä tai enemmän talvella.

Haluamme hahmottaa yksityiskohtiin asti sitä ajan- ja tilantajua, joka tekee mielenrauhasta pääomaa. Kaikessa mihin voimme vaikuttaa.

Eläviä esimerkkejä  →

Tila-Aika

Yksityiskohdissa asuu rauha

Oma koti, mökki tai huvila, se on pienten ideoiden ja turvallisten unelmien summaa. Se on voimaa, hetkien arvostusta ja mielenrauhaa. Siksi me kiinnitämme huomiota huolelliseen viimeistelyyn.

Hirsipaneelit pohjamaalataan tehtaalla asiakkaan toivomalla värillä, mikä takaa kauniin pinnan. Käsityönä tehty maalaus takaa laadukkaan jäljen ja paremman puunsuojan.

PolarHouse-talossa ulkoverhous kiinnitetään elementteihin piilonaulauksella, mikä estää naulankantojen näkymisen ja tummumisen ajan myötä.

Lue lisää  →

Yksityiskohdat

Suunnittelu ja rakentaminen

Ensimmäinen askel kohti unelmiesi taloa on joustava suunnittelupalvelumme, jonka puoleen voit kääntyä. Ymmärrämme, että tarpeet ja toiveet ovat ainutlaatuisia ja vankan kokemuksemme myötä meillä esimerkkikohteita, joiden pohjalta suunnittelu voidaan aloittaa.

Luotamme vain korkealaatuisimpiin materiaaleihin varmistaaksemme rakennuksesi pitkäikäisyyden ja energiatehokkuuden. Voit luottaa siihen, että kodin rakentaminen on käsissämme turvallista ja tehokasta. 

Ota yhteyttä suunnittelupalveluun  →

Suunnittelupalvelu

Unelmasi toteutetaan meillä

Meille jokainen valmistuva koti, mökki tai huvila on jonkun oma unelma, jonka turvaajina haluamme kasvaa ja kehittyä pohjoisen Euroopan parhaiksi. Jutellaan lisää, millainen on sinun unelmasi.

 

Ota yhteyttä