Kaikkien aikojen koti

Elävään tunnelmaan, jokaiselle päivälle ja vuosikymmeniksi

 

Pyydä tarjous Tilaa esite

Meidän mallistomme taipuu sinun tahtoosi.

Tontti, tarpeet ja unelmat ovat kaikki yksilöllisiä. Valmiin valikoimamme ja jo toteutettujen talojen avulla pääset suunnittelussa alkuun, halusitpa sitten pientä ja viihtyisää tai suurta ja hulppeaa kotia.

Saat taloosi tasaiset, maalatut seinät, joka antaa mahdollisuuksia talon persoonalliseen ja moderniin sisustamiseen. Voit valita taloosi sisäpuolen verhoiluksi myös hirsipaneelin, joka tuo sisätiloihin hirsitalon ainutlaatuista tunnelmaa. Tai voit vaihtaa tyyliä ja tunnelmaa talon sisällä ja valita molemmat. PolarHouse -taloissa unelmilla on jatkuvuutta ajan yli.

Suunnittelu ja rakentaminen

Ensimmäinen askel kohti unelmiesi taloa on joustava suunnittelupalvelumme. Tiimimme ammattilaiset ovat valmiina kuuntelemaan, jotta voimme luoda juuri sinulle sopivan kodin. Haluamme tehdä unelmistasi totta, oli kyseessä sitten moderni omakotitalo tai perinteikkäämpi rakennus.

Ota yhteyttä suunnittelupalveluun  →

kongas_01_ilmakuva_v01

Vain paras on kyllin hyvää

Luotamme taloissamme vain korkealaatuisimpiin materiaaleihin varmistaaksemme talosi pitkäikäisyyden ja energiatehokkuuden. Haluamme varmistaa, että jokainen yksityiskohta on viimeistelty huolellisesti ja että työn jälki on moitteetonta. Voit luottaa siihen, että kodin rakentaminen on käsissämme turvallista ja tehokasta. 

Lue lisää laadustamme  →

kongas_06_keittio_v01

Unelmasi toteutetaan meillä

Meille jokainen valmistuva koti, mökki tai huvila on jonkun oma unelma, jonka turvaajina haluamme kasvaa ja kehittyä pohjoisen Euroopan parhaiksi. Jutellaan lisää, millainen on sinun unelmasi.

 

Ota yhteyttä