PolarHouse vahvistaa joukkojaan olympiavoittajalla – Sami Jauhojärvi perinteikkään ja kasvuhakuisen lappilaisyrityksen riveihin

Lappilaislähtöinen PolarHouse rakentaa energiatehokkaita taloja, mökkejä ja huviloita pitkälle kehittämällään Lämpöhirsi -menetelmällä. Yli 20 vuotta toiminut, perinteikäs yhtiö on saanut viime keväänä uuden omistuspohjan ja kasvustrategian, mikä merkitsee vahvempaa panostusta uusien asiakkaiden hankintaan, myyntiin ja markkinointiin. Tähän joukkoon liittyy nyt maastohiihdon olympiavoittaja ja TV-persoona Sami Jauhojärvi. Jauhojärvi aloittaa PolarHousen Lahden alueen edustajana, osana myynti- ja markkinointitiimiä 20.9.2023 alkaen.

PolarHouse-Jauhojarvi

 

"Sami “Musti” Jauhojärvi istuu täydellisesti porukkaamme, jossa arvostetaan suoraselkäisyyttä, reippaan rehellistä otetta ja jossa vaatimustaso on korkealla. Haluamme olla helposti lähestyttäviä kaikissa kanavissa, missä kohtaamme asiakkaita, olipa se sitten verkon yli tai kasvotusten. Musti on tätäkin taustaa vasten täydellisen sopiva kaveri tehtävään. Hän on vahvasti esillä mediassa ja somessa ja nauttii ihmisten kanssa työskentelemisestä."

"Loma-asuntopuolella haastavat ajat eivät näy vastaavalla tavalla kuin pientalomarkkinassa. Meillä on vahva jalansija loma-asuntopuolella, mutta satsaamme jatkossa myös omakotitalopuoleen ja vahvistamme siksikin joukkojamme. Monelle tulee yllätyksenä, että Mustilla on omakohtaista kokemusta PolarHousen kanssa rakentamisesta. Tietotaitoa ja tuotetuntemusta löytyy myös ja se antaa hyvät eväät uuteen tehtävään" PolarHousen myynti ja markkinointijohtaja Ville Köngäs toteaa.

 

Jauhojärvi tuntee PolarHousen tuotteen ja ihmiset

Jauhojärvi teki urheilu-uransa aikana varasuunnitelman siltä varalta, että hiihtoura ei lähtisi nousukiitoon tai että se päättyisi loukkaantumisiin. Vuonna 2010 käynnistyi rakennushanke, jossa PolarHouse toimitti Ylläsjärvelle reilun 300 neliöisen paritalon, joka toimii koulutus- ja harjoituskeskuksena urheilijoille ja yrityksille. Edelleen vuokrauskäytössä olevan hankkeen nokkamiehenä toimi Jauhojärvi, joka oli tiiviisti mukana kohteen suunnittelussa ja toteuttamisessa yhdessä PolarHousen kanssa.

 

WhiteDreamCenter

 

PolarHousen osaaminen rakentamisessa vakuutti, kun sain siitä omakohtaisia kokemuksia Ylläsjärven hankkeen kautta. Edelleen aktiivisessa vuokrakäytössä oleva rakennus on pysynyt hyvässä kunnossa, vaikka se saavuttaakin pian teini-ikäisyyden. Materiaalien laatu on ensiluokkaista, Jauhojärvi toteaa.

PolarHouse ryhtyi Jauhojärven henkilökohtaiseksi sponsoriksi jo vuonna 2007 ennen yhteistä rakennushanketta, ja yhteistyö jatkui aina uran päätökseen saakka. Vuonna 2017 käydyt MM-kilpailut Lahden kotimaisemissa huipensivat Jauhojärven hiihtouran. Lahdessa Jauhojärvi voitti MM-pronssia yhdessä Iivo Niskasen kanssa - samainen parivaljakko oli voittanut olympiakultaa kolme vuotta aiemmin vuonna 2014.  

Moni muistaa nähneensä PolarHousen mainokset hiihtoasuissani vuosien varrella. Urheilijan uralla ei pärjää ilman sitoutuneita kumppaneita ja on hienoa, että kauan aikaa sitten solmittu yhteistyö saa jatkoa uudella tavalla. Olen seurannut yhtiötä vuosikausia ja olen innoissani siitä, että pääsen antamaan panokseni PolarHousen kasvuun, Jauhojärvi jatkaa.

Hollolassa asuva Jauhojärvi toimii PolarHousen edustajana Lahden alueella, ja hänet tullaan näkemään myös messuilla ja tapahtumissa. Jauhojärvi jatkaa edelleen myös asiantuntijatehtäviä urheilun televisiotuotannoissa ja tekee puhe-esiintymisiä oman yrityksensä kautta.

Lappilainen PolarHouse valmistaa energiatehokkaita ja yksilöllisiä koteja, mökkejä ja huviloita. Yhtiön tuotanto on Keminmaassa. Alueelliset myyntiedustajat palvelevat Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla, Uudellamaalla, Kymenlaaksossa, Turussa, Hämeenlinnassa, Porissa, Mikkelissä ja pääkonttorissa Keminmaassa. Yhtiön liikevaihto on 5,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 22 henkilöä.

Lisätietoja:

Ville Köngäs, myynti- ja markkinointijohtaja
ville.kongas@polarhouse.com
+358 40 962 5463