Lämpö. Laatu. Vastuullisuus.

Haluamme kehittyä pohjoisen Euroopan parhaaksi.

 

Pyydä tarjous Tilaa esite

Lappilaista kokemusta ja laatua

PolarHousen tehtaalla Keminmaalla moderni teknologia yhdistyy perinteiseen puusepäntyöhön. Vahva sitoutuminen energiatehokkuuteen ja suomalaiseen osaamiseen muodostavat yli 20 vuotta kestäneen menestyksemme perustan. 

Koko historiamme ajan, olemme keskittyneet kehittämään energiatehokkuudeltaan erinomaista rakennetta, joka soveltuu Pohjolan vaihteleviin olosuhteisiin.

PolarHouse-lämpöhirsitalossa on nykyaikaisen lämmin ja energiaa säästävä rakenne. Käyttämämme erikoislajitellut hirsipaneelit luovat modernin hirsitalon tunnelman, joka kestää aikaa.

Jotta massiivipuinen hirsitalo saavuttaisi PolarHouse-lämpöhirsitalon erinomaisen lämpimyyden (U-arvo 0,17), sen hirren paksuuden pitäisi olla peräti 60 cm.

Sisätiloissa ja kuivissa olosuhteissa valmistetut elementit saadaan pystytettyä rakennuspaikalla säältä suojaan nopeasti. PolarHouse on rakennushankkeesi kokenut, luotettava ja vakaavarainen kumppani.

Miksi valita kumppaniksi Polarhouse

Thermometer
Erinomainen lämmöneristys

PolarHouse-lämpöhirsitalo tarjoaa erinomaisen lämmöneristysominaisuuden. Jotta massiivipuinen hirsitalo saavuttaisi PolarHouse-lämpöhirsitalon erinomaisen lämpimyyden (U-arvo 0,17), sen hirren paksuuden pitäisi olla peräti 60 cm.

Paaty-elementti
Korkea valmiusaste

Talon ulkoseinät ja päätykolmiot valmistetaan tehtaalla suurelementteinä, mikä nopeuttaa asennusprosessia. Ikkunat ja sisäverhous asennetaan valmiiksi elementteihin.

Brush
Ulkoverhous valmiiksi pohjamaalattuna

Hirsipaneelit pohjamaalataan tehtaalla asiakkaan toivomalla värillä, mikä takaa kauniin pinnan. Käsityönä tehty maalaus takaa laadukkaan jäljen ja paremman puunsuojan.

Naula
Naulankantojen puuttuminen

PolarHouse-talossa ulkoverhous kiinnitetään elementteihin piilonaulauksella, mikä estää naulankantojen näkymisen ja tummumisen ajan myötä.

Speed
Nopea rakentaminen

Tehtaalla valmistetut seinä- ja päätykolmioelementit asennetaan nopeasti, mikä lyhentää rakentamisaikaa ja suojaa taloa säältä.

Lampohirsi
Vedoton ja painumaton lämpöhirsi

Tuulensuojalevy estää viiman tunkeutumisen PolarHouse-lämpöhirsiseiniin, mikä takaa vedottoman ja tasaisen lämpötilan sisällä. Pystyrunko estää PolarHouse-lämpöhirsiseinien painumisen, mikä mahdollistaa suuret ikkunat myös päätykolmioissa.

Eko-elementti
Ekologinen talo

PolarHouse-lämpöhirsitalo on ympäristöystävällinen valinta, sillä puurakenteet toimivat hiilipankkina. Talon seinäelementit valmistetaan hengittävällä puukuitueristeellä tehtaalla.

Koti-elementti
Yksilöllinen koti

PolarHouse-lämpöhirsitalot suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan sekä pohjaratkaisuiltaan että ulkoasultaan.

Shield
Takuu ja turvallisuus

PolarHouse tarjoaa 10 vuoden rakennetakuun, ja talon seinäelementit valmistetaan modernissa tehtaassa tarkkojen laatuvaatimusten mukaisesti.

Vakiona hengittävä puukuitueriste

Hunton Nativo puukuitueriste on puusta eli uusiutuvasta luonnon raaka-aineesta valmistettu lämmöneriste. Se kuidutetaan Pohjoismaisen kuusipuun sahauksen yli jäävästä hakkeesta. Tuloksena lämmönpitävyydeltään erinomainen levyeriste, jonka lämmönvarauskyky on omaa luokkaansa.

Puukuitu myös sitoo hiiltä koko elinaikansa enemmän, kuin sen valmistuksessa syntyy hiilidioksidia.

ph-hunton

Vaihtoehtona viiden tähden mineraalivilla

PolarHousen rakenteeksi voit halutessasi valita myös Isover KL33 -mineraalivilla (Lambda=0,033 W/m²K). Lämmöneristysominaisuuksiltaan se kuuluu villaeristeiden parhaaseen viiden tähden ultraluokkaan: sen lämmöneristävyys on yli 10 % tavallista mineraalivillaeristettä parempi.

Tuote on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista. Se on lahoamaton ja hajuton eikä tarjoa homesienille otollista kasvualustaa. Tuote täyttää rakennusmateriaalien päästöluokan M1.

ph-rakenne-2022-1

Ratkaisun eristyskyky on omaa luokkaansa.

Lämpöhirren eristyskyky täyttää selvästi puutalorakentamisen vaativat normit. Rakenteen lämmönhukkaa mittaava ns. U-arvo on jopa kolme kertaa parempi kuin paksummallakin massiivihirrellä. Lisäksi tuulensuojalevy suojaa taloa viiman jäähdyttävältä vaikutukselta. Omakotitalomääräykset täyttävässä ulkoseinärakenteessa on muista poikkeavasti vaakakoolaus rungon ulkopuolella, mikä takaa tehokkaan kylmäkatkon.

polarhouse-taulukot-2022

Unelmasi toteutetaan meillä

Meille jokainen valmistuva koti, mökki tai huvila on jonkun oma unelma, jonka unelman  turvaajina haluamme kasvaa ja kehittyä pohjoisen Euroopan parhaiksi. Jutellaan lisää, millainen on sinun unelmasi.

 

Ota yhteyttä