PolarHouse sai Vuoden paikallinen sponsorointi -palkinnon

Sponsorointi ja Tapahtumat ry (Spot ry) on riippumaton urheilun, kulttuurin ja tapahtumamarkkinoinnin parissa toimiva yhdistys, joka palkitsee vuosittain parhaat Suomessa toteutetut sponsorointitoteutukset. Yhdistys valitsi tänä vuonna ensimmäistä kertaa Vuoden paikallinen sponsorointi -palkinnon saajan. PolarHouse sai palkinnon tunnustuksena monikanavaisesta kampanjasta, jossa hyödynnettiin tapahtumamarkkinointia sekä yhteistyötä urheilijoiden kanssa.

RukaNordic_20kmV_Miehet-40

PolarHouse on toiminut pohjois-suomalaisen urheilun kumppanina jo pitkään ja näkynyt muun muassa yli kymmenen vuoden ajan Oulun Kärppien ja useiden maastohiihtäjien sponsorina. Nyt palkittu kampanja käynnistyi syyskuun lopulla PolarHousen kerrottua olympiavoittaja Sami Jauhojärven liittyneen yhtiön myynti- ja markkinointitiimiin työntekijänä. PolarHouse toimi Jauhojärven hiihtouran aikana hänen pääkumppaninaan vuosina 2007–2017 ja nyt yhteistyö sai jatkoa uudessa muodossa.
 
Yhteistyö aktiiviurheilijoiden kanssa sai jatkoa, kun yhteistyö torniolaislähtöisen Niko Anttolan kanssa julkaistiin lokakuussa Oloksella järjestettyjen Tykkikisojen yhteydessä. Kilpailujen yhteydessä julkaistu yhteistyö tavoitti yli 250 000 silmäparia Suomessa ja Norjassa. Loppuhuipennus palkitulle kampanjalle nähtiin Ruka Nordic -tapahtumassa, jossa PolarHouse oli näkyvästi mukana urheilijoiden kilpailuliiveissä ja näkyi yli 1,5 miljoonaan kotikatsomoon.

Jauhojarvi

 

Niko

 

Vuoden paikallinen sponsorointi -palkinto on meille aidosti merkityksellinen tunnustus, sillä yhteistyö urheilun kanssa on strateginen valinta. Me rakennamme mökkejä asiakkaillemme usein aktiiviseen elämään tuntureiden juurille tai järvien rantaan ja siksi on luontevaa olla mukana urheilussa, josta kahvipöydissä usein keskustellaan. Paikallisuus ja pitkäjänteisyys ovat kaksi kulmakiveä, joiden varaan sponsorointimme on rakentunut jo pitkään. Tunnustus osoittaa, että olemme oikealla tiellä”, myynti- ja markkinointijohtaja Ville Köngäs toteaa.
 
PolarHouse sai Vuoden paikallinen sponsorointi -tunnustuksen torstaina 7.3.2024 Helsingin Kulttuurikasarmilla.
 
Voit tutustua PolarHousen kilpailutyöhön täällä