Näyttelytalo Ylläksellä

 

Olen kiinnostunut tästä mallista

Aava 127 näyttelytalo Ylläksen Äkäslompolossa

PolarHouse lämpöhirsitalot ovat saavuttaneet vankkumattoman suosion tunturi-Lapin alueella. Suosion syy perustuu pääasiassa energiaystävälliseen rakenteeseen, mutta myös referenssikohteiden määrään.

PolarHouse on rakentanut reilun 10 vuoden aikana jo viisi taloa näyttelykäyttöön. Viimeisin on kevättalvella 2023 esitelty uutuusmalli Aava 127 Äkäslompolon Röhkömukanmaassa.

Aavan tuvassa ikkunat kehystävät maiseman

Suositun Aava malliston ilme on varsin moderni ja suuret ikkunat tekevät vaikutuksen. Aava 127 talon juhlava tupa on yli viisi metriä korkea ja suuri ikkuna-ala tuo maiseman sisälle. Lisäksi alakerrassa sijaitsevat erillisen wc:n lisäksi ylelliset saunatilat, kodinhoitohuone sekä makuuhuone, jossa oma vaatehuone.

Yläkerta on oma asuintilansa kahden tilavan makuuhuoneen ja oman wc:n myötä. Rappusten yläpäähän on tehty pieni uloke, jossa on mahdollista pitää vaikkapa työpistettä, samalla kun katsoo suurista tuvan ikkunoista tunturimaisemaa…

Huoleton ja lämmin PolarHouse

PolarHouse -lämpöhirsitalon seinä on saatavana ympärivuotisen vapaa-ajantalon määräykset täyttävällä rakenteella (U-arvo 0.23 W/m²K) tai omakotitalojen määräykset täyttävällä ristirunkorakenteella (U-arvo 0.168 W/m²K).

Vähäisen lämmönhukan ohella huolettomuutta lisäävät seinärakenteen painumattomuus ja rakoilemattomuus. PolarHouse -lämpöhirsitalo on tehdasvalmiiden elementtiseinien vuoksi edullinen ja nopea pystyttää ja sen rakentaminen onnistuu myös talvella.

Aava 127

Kerrosala
Pohjakerros: 100.2 m²
Parvi: 26.8 m²
Yhteensä: 127 m²

Huoneistoala
Pohjakerros: 86.6 m²
Parvi: 25.4 m²
Yhteensä: 112 m²

Unelmasi toteutetaan meillä

Meille jokainen valmistuva koti, mökki tai huvila on jonkun oma unelma, jonka turvaajina haluamme kasvaa ja kehittyä pohjoisen Euroopan parhaiksi. Jutellaan lisää, millainen on sinun unelmasi.

 

Ota yhteyttä