Majoitusyritys Vuokatissa

 

Olen kiinnostunut tästä mallista

Suurta mukavuutta loma-asumiseen

Villojen ulkoseinät on maalattu Teknoksen kuultavalla puunsuojalla, Lumisarja 5060. Ikkunanpuiteet, parvekekaiteet ja terassikaton puuosat ovat grafiitinharmaita, sävyä RR23. Peltikatto on musta. Talojen välissä on maalämmityksen yhteinen tekninen tila.

VillaVuokatti Oy on vuonna 2009 toimintansa aloittanut majoitusyritys Vuokatissa. Toimitusjohtaja, kajaanilainen Henri Pikkarainen kertoo, että yrityksen keskeiseksi arvoksi valittiin korkea asumistaso. Asukkaan pitää kokea asuvansa lomallaan loistokkaan väljästi ja kaikin tavoin “herroiksi”. Tilojen pitää olla väljät niin perheen tai ystävien kanssa asuessa. Tavoitteen voi katsoa toteutuneen kun tutustuu pieniä yksityiskohtia myöten huolella varustettuihin lomataloihin.

Huvilat on rakennettu Sotkamon kunnan myymille tonteille. Hiihtoladut alkavat talojen takapihalta ja rinteille on autolla kolmisen kilometriä, jalkaisin vain kilometri. Huviloista avautuu komea vaaramaisema ja kaikki palvelut ovat lähellä. Henri pitää mahdollisena, että villoja nousee lähivuosina lisääkin. Seitsemän yksikköä olisi jo oikea lomakylä. Tontteja toki on tarjolla!

Talojen tilasuunnittelu on Pikkaraisen käsialaa ja ratkaisut ovat kaikissa kolmessa talossa yhtenevät. Suurin kehitysaskel otettiin rakenneratkaisuissa kun massiivihirsirakenteisen Villa 1:n jälkeen syksyllä 2011 valmistuneiden Villa 2:n ja Villa 3:n rakenteeksi valittiin PolarHousen-lämpöhirsi. Lämpöhirsirakenteeseen päädyttiin elementtirakenteen mahdollistaman nopean rakentamisen, seinävahvuuden ja huoltovapauden vuoksi.

Huoneistoalaa molemmissa Villoissa on 91,4 neliömetriä. Makuuhuoneita on kolme: kaksi alakerrassa ja yksi yläkerrassa. Parvella on myös reilusti oleskelutilaa. Talossa on siis mukavat tilat 8 + 2 lomanviettäjälle.

Uusia taloja puhutellaan Tummaksi ja Vaaleaksi Villaksi. Ulkonaisesti ja pohjaratkaisujen osalta talot ovat identtiset, ainoastaan toistensa peilikuvat. Sisustukselaan talot eroavatkin toisistaan kuin yö ja päivä.

Se että talojen sisäseinien, lattioiden ja kiintokalusteiden väritys tehtiin toiseen taloon tumman- ja toiseen vaaleansävyiseksi, oli tarkan harkinnan tulos. Myös Uunisepät-takkojen ja Petra-keittiökalusteiden väritys noudattelee väriajattelua. Värimaailmojen rakentaminen onnistui kokonaisuutena hyvin ja talojen ilmapiirit ovatkin erilaiset: Tummassa intiimin turvallinen ja Vaaleassa avaran raikas. VillaVuokatin asiakkaalla on siis siinäkin suhteessa vaihtelunvaraa!

Talotoimittajasta Henrillä on pelkkää positiivista kerrottavaa. Niin suunnittelu kuin asennustyötkin sujuivat PolarHousen ja talomyyjä Jorma Tukiaisen kanssa rivakasti. Talotehtaalta Pikkarainen otti elementtiasennuksen ja kokeneena rakennuttajana hankki itse jatkourakat ja sisustamisen. Ensimmäisten asiakkaiden syksyllä 2011 saapuessa talot olivat pihoja myöten täydessä paraativalmiudessa.

Tietoa VillaVuokatin vuokraustoiminnasta osoitteessa www.villavuokatti.fi

Unelmasi toteutetaan meillä

Meille jokainen valmistuva koti, mökki tai huvila on jonkun oma unelma, jonka turvaajina haluamme kasvaa ja kehittyä pohjoisen Euroopan parhaiksi. Jutellaan lisää, millainen on sinun unelmasi.

 

Ota yhteyttä