Laadukas kotitalo Levillä 

 

Olen kiinnostunut tästä mallista

PolarHouse toimitti tämän aidosti yksilöllisen ja elegantin kodin halutulle alueelle Levillä, Immeljärven rannan tuntumaan, upeiden tunturimaisemien äärelle. Tilojen suunnittelussa kuunneltiin tarkalla korvalla niin asiakasta kuin hankkeen sisustussuunnittelusta vastannutta ammattilaistakin.Tässä maalämpötalossa on PolarHousen energiatehokkaan seinärakenteen lisäksi aurinkokeräimet, jotka edesauttavat energiataloudellista asumista.

Talon hulppeasta oleskelutilasta aukeaa maisema järvelle ja tilan katto nousee peräti 7,7 metriin. Tässä kodissa voi nauttia ympäröivästä maisemasta ja rauhasta niin ulkoporealtaassa kuin sisällä, kylpyammeen lämmössäkin. Huolellisesti valitut valaistusratkaisut, laadukkaat pintamateriaalit sekä puun ja kiven harmoninen yhteispeli luovat sisätiloihin mielenkiintoista visuaalisuutta ja vahvaa ilmettä.

Lisätietoja kohteesta:

Olavi Vanhapiha,
olavi.vanhapiha@polarhouse.com ,
0400 543391

Unelmasi toteutetaan meillä

Meille jokainen valmistuva koti, mökki tai huvila on jonkun oma unelma, jonka turvaajina haluamme kasvaa ja kehittyä pohjoisen Euroopan parhaiksi. Jutellaan lisää, millainen on sinun unelmasi.

 

Ota yhteyttä