Koe PolarHouse asuminen

Tutustu täysin varusteltuihin mökkeihin ja ihastu Lapin taikaan. 

 

Ota yhteyttä Pyydä tarjous

Kokeile ja ihastu – voit nyt varata unelmalomasi PolarHousen valmistamiin tunturihuviloihin.

PolarHouse ja premium-luokan loma-asuntoja vuokraava Hilla Villas ovat aloittaneet yhteistyön, joka mahdollistaa koeasumisen ylellisissä PolarHouse -mökeissä lapin upeimmissa tunturikohteissa. Paras tapa tutustua tuotteeseemme on sen kokeileminen. Ympäri vuoden vuokrattavissa olevat Polarhouse -mökit sijaitsevat Lapin tuntureissa ja voit rakentaa lomasi juuri sellaiseksi kuin haluat.

Me uskomme niin vahvasti tuotteemme laatuun, että tarjoamme loma-asunnon rakentamista suunnitteleville mahdollisuuden kokeilla sitä riskittömästi ennen ostopäätöstä.

Jos olet rakentamassa omaa PolarHouse -huvilaasi, hyvitämme vuokraviikkosi oman huvilasi kauppahinnasta. Tämä on täysin uudenlainen mahdollisuus vapaa-ajan asumisessa - voit nyt kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekemistä. Tutustu kohteisiimme Hilla Villasin palvelussa.

 

Herrasmäki, Levi

Herrasmäki on vuonna 2022 valmistunut tyylikäs ja valoisa hirsirakenteinen paritalohuoneisto, joka sijaitsee aivan Levin sydämessä West Point -hiihtohissien läheisyydessä! Matkaa rinteeseen ja hissille on vain 300 metriä. Voit laskea metsän läpi suoraan kiinteistön pihaan eli kyseessä todellinen Ski-In-kohde! Oleskelutilan suurista ikkunoista aukeaa esteetön näkyvyys ympäröivään kauniiseen maisemaan. Autotalli ja sähköauton latausasema ovat käytettävissä veloituksetta.

Tutustu ja varaa  →

Levi-Herrasmaki
 

HolyMoly, Pyhätunturi

Holy Moly on valmistunut vuonna 2023 ja siihen mahtuu majoittumaan 12 henkilöä täydessä mukavuudessa 5 (+1) makuuhuoneessa. Tämän tilavan huvilan (203 m2) sisustus on huolellisesti suunniteltu vastaamaan hiihtomatkailijoiden vaatimuksia. Laskettelurinteet, hiihtoladut, Pyhä-Luoston kansallispuisto, ravintolat ja muut palvelut ovat kävelyetäisyydellä – et tarvitse autoa nauttiaksesi lomastasi.

Tutustu ja varaa  →

HolyMoly

Unelmasi toteutetaan meillä

Meille jokainen valmistuva koti, mökki tai huvila on jonkun oma unelma, jonka turvaajina haluamme kasvaa ja kehittyä pohjoisen Euroopan parhaiksi. Jutellaan lisää, millainen on sinun unelmasi.

 

Ota yhteyttä