Ajankohtaista

Etsimme rakennesuunnittelijaa

PolarHouse on Meri-Lappilainen talotehdas, joka rakentaa energiatehokkaita loma-asuntoja ja omakotitaloja 25-vuoden kokemuksella. Elementtitehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Keminmaassa ja yhtiössämme työskentelee 23 henkilöä. Etsimme nyt RAKENNESUUNNITTELIJAA vahvistamaan suunnittelutiimiämme.

Toimit osana 5 hengen suunnittelutiimiä. Rakennesuunnittelijana vastaat PolarHousen valmistamien pientalojen ja loma-asuntojen puurakenteiden suunnittelusta.

Etsimme ensisijaisesti rakennusinsinööriä, mutta sovellut tehtävään, mikäli omaat vahvan suunnittelukokemuksen ja olet koulutukseltasi rakennusmestari. Osallistut pientalojen rakennesuunnitteluun ja -suunnittelutyön kehitykseen. Työskentelet osana suunnittelutiimiä ja vastaat suunnittelutyön dokumentoinnista. Sinulla on edellytykset menestyä tehtävässä, mikäli sinulla on:

 

  • Rakennusinsinöörin koulutus tai vastaava kokemus rakennesuunnittelutyöstä.
  • Tekninen osaaminen ja ymmärrys rakennusalan standardeista ja määräyksistä.
  • Vankka kokemus AutoCAD-ohjelmiston käytöstä.
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon omista tehtävistä.
  • Katsomme eduksi Revit -ohjelman käyttökokemuksen tai vastaavan 3D-suunnitteluosaamisen.

 

Työn aloittaminen: Työn aloittaminen tapahtuu kesälomakauden jälkeen, vuoden 2024 aikana. Tarkempi aloitusajankohta sovitaan valittavan henkilön kanssa erikseen.


Hakeminen: Lähetä meille työhakemuksesi keskiviikkoon 5.6.2024 mennessä, osoitteeseen: info@polarhouse.com. Kerro hakemuksessasi miksi koet olevasi sopiva henkilö tehtävään ja liitä siihen CV, tutkintotodistus, sekä mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse (Ville Köngäs, 040 962 5463) maanantaina 27.5.2024 klo 8.30 – 12.00. välisenä aikana.

**

Ville Köngäs

Myynti- ja markkinointijohtaja

ville.kongas@polarhouse.com

+358 40 962 5463

Rekrytoi